Kohteet

Metsäterapiakeskuksen ainutlaatuiset ja tarkkaan valitut luontokohteet sijaitsevat Etelä-Karjalassa Haapasaaressa, Huuhanrannalla ja Hiitolanjoella.

Metsäterapiakeskus on ekologinen matkailukonsepti, joka tarjoaa pysähtymistä, kiireettömyyttä ja hiljaisuutta omaa rauhaa etsivälle metsänkävijälle. Metsäterapiakeskus ei ole hotelli vaan majoituselämys keskellä kauneinta luontoa. Toimintamme lähtökohtana on vastuullinen ja kestävä matkailu sekä luonnon ja ihmisen välinen kokonaisvaltainen sekä kestävä hyvinvointi. Haluamme auttaa kaikkia metsänkävijöitä matalan kynnyksen retkeilyyn ja luomaan oman henkilökohtaisen luontosuhteen kohteisiimme. Meidän ideologiassamme metsä on jo itsessään terapeutti.

Valitse sinulle sopiva kohde

Hiitolanjoki
Hiitolanjoki

Hiitolanjoen kosket ovat avoinna retkeilijöille ja matkailijoille. Jokiympäristö on antoisa ja monipuolinen tutustumiskohde niin kalastajalle, retkeilijälle kuin kulttuurihistoriasta ja teollisuusperinteestä kiinnostuneellekin.

4 KoloCabins -mökkiä
Haapasaari

Imatran venesataman läheisyydessä sijaitseva Haapasaari on noin 15 hehtaarin kokoinen saari. Haapasaari sijaitsee vain 10 minuutin venematkan päässä Imatran venesatamasta ja tarjoaa todellisen piilopaikan kiireettömyyttä ja rauhaa etsivälle metsänkävijälle! 

7 hirsiaittaa
Huuhanranta

Jos etsii Saimaalta pitkää ja upeaa hiekkarantaa, kannattaa suunnata Ruokolahdelle, Utulan suuntaan. Huuhanranta on yksi Saimaan alueen pisimmistä hiekkarannoista, joka sijaitsee etelään aukeavalla rannalla, korkean hiekkaharjun kupeessa.

2 KoloCabins -mökkiä
Varaa majoitus metsästä

Yövy vain askeleen päässä Suomen luonnosta

Scroll to Top