Varausehdot

Metsäterapiakeskus noudattaa varauksessa lyhytaikaiseen majoitukseen tarkoitettujen erämökkien vuokrauksessa seuraavia sopimusehtoja sekä yleisiä mökkivuokrauksen sopimusehtoja. Nämä ehdot sitovat molempia osapuolia ja astuvat voimaan, kun asiakas on maksanut Metsäterapiakeskukselle varausmaksun ja loppumaksun.

Varauksen tekeminen ja maksu

Varauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai muulla tavalla oikeustoimikelpoinen henkilö tai muu taho. Maksu veloitetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Maksu- ja varausvahvistus lähetetään asiakkaalle heti, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Varauksen peruutus

Varaus pitää peruuttaa viimeistään kaksi (2)viikkoa ennen varauksen alkua, tästä veloitamme kuitenkin 20% varausmaksun. Jos peruutus tapahtuu (4) viikkoa ennen varauksen alkua, palautamme koko maksun.

Mökin siivous ja vastuu

Asiakas on vastuussa mökin siisteydestä ja vastaa itse mökin siivoamisesta sekä hoitaa omat roskat tai muut jätteet niille osoitettuun paikkaan. Jos siivous on laiminlyöty, veloitetaan asiakkaalta 119€ tai 139€ maksu, riippuen kohteen vuorokausimaksusta. Tämä summa hyvitetään seuraavalle asiakkaalle.

Lemmikit

Lemmikin saa tuoda Haapasaaren mökki numero 1, Hiitolanjoelle mökki numero 1 ja Huuhanrannalle mökki numero 1.

Metsäterapiakeskuksen peruutusoikeus

Metsäterapiakeskuksella on oikeus peruttaa varaus 24 tuntia ennen varauksen alkamista asiakkaan turvallisuuden kannalta esim. kolmannen osapuolen täytäntöön panemat erilaiset pandemia rajoitukset yms. Tällaisissa tapauksissa varaukset pyritään siirtämään toiseen ajankohtaan.

Palveluntuottajan yhteystiedot

Kolocabins Ky, Heittäjänkatu 3 55420 Imatra
Palvelunumero: +358 503473668 tai info@metsaterapiakeskus.fi

Scroll to Top