Tietoa meistä

Mikä Metsäterapiakeskus?

Metsäterapiakeskus on ekologinen matkailukonsepti, joka tarjoaa pysähtymistä, kiireettömyyttä ja hiljaisuutta omaa rauhaa etsivälle metsänkävijälle.

Toimintamme lähtökohtana on vastuullinen ja kestävä matkailu sekä luonnon ja ihmisen välinen kokonaisvaltainen sekä kestävä hyvinvointi. Haluamme auttaa kaikkia metsänkävijöitä matalankynnyksen retkeilyyn ja luomaan oman henkilökohtaisen luontosuhteen kohteisiimme. Meidän ideologiassamme metsä on jo itsessään terapeutti.

Missiomme
Tarjoamme aitoja luontokokemuksia vieraillemme
Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden luoda yhteys luontoon
Mahdollistamme mieleenpainuvia elämyksiä huolella valituissa kohteissamme
Toimintamme on ekologista ja mahdollisimman vähän luontoa kuormittavaa
Metsäterapiakeskuksen yrittäjät Pete ja Taru

Mäntymetsän tuoksuiset terveiset Metsäterapiakeskuksesta!

Mie olen Taru ja vieressä hymyilee kumppani, yhtiökumppani ja paras ystäväni Pete. Yhdessä myö ollaan Metsäterapiakeskus eli tuttavallisemmin Metsis❤️

Pete on meistä se maanläheisempi ja jalat maassa tyyppi, kun taas Taru eli mie, olen se rönsyilevä ideaverstas, jonka suodattimena Pete onneksi toimii. Yhdessä myö täydennetään hyvin toinen toisiamme ja tuodaan toisistamme ne parhaat puolet esille. Ja vastapainoksi myös autetaan toisiamme kehittämään niitä heikkouksiakin. Ollaan kyllä yhdessä tosi hyvä tiimi!

Muutama vuosi sitten meille alkoi kypsyä ajatus ideasta, missä voisimme tarjota ihmisille pysähtymistä, kiireettömyyttä, luonnon kauneutta, yksinkertaisuutta, niitä asioita, joita itsekin koemme arjessa tärkeiksi voimavaroiksi oman hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta.

Näin on ajatuksesta ja ideasta syntynyt lopulta Metsäterapiakeskus. Metsis tarjoaa kaikenlaisille metsänkävijöille mahdollisuuden retkeillä ja majoittua upeissa luontokohteissa Saimaalla ja sen läheisyydessä. Samalla voidaan auttaa edistämään jokaisen metsänkävijän hyvinvointia ja terveyttä metsän erilaisilla tutkituilla hyvinvointivaikutuksilla.

Meidän molempien unelma on tehdä ja toteuttaa itsellemme merkityksellisiä juttuja, jotka tuo iloa ja hyvää oloa meidän arkeen ja elämään. Toivottavasti se välittyy eteenpäin myös asiakkaillemme.

Myö tykätään matkustaa ja retkeillä Suomessa. Täällä on niin paljon erilaista nähtävää ja koettavaa. Myö matkustetaan siksi, että nautitaan Suomen luonnosta ja toki myös toistemme seurasta. Lähimatkailu on meidän juttu ja on se myös ekologista ja helppoa. Matkustamisessa parasta onkin erilaiset luontokohteet, paikallisuus, ruoka ja yhdessäolo.

Meille Metsäterapiakeskus on kuin syvä ulospuhallus – irti arjesta ja kiireestä, mäntymetsän puhdasta ilmaa ja Saimaan sinistä rauhaa hengitellen. Lämpimästi tervetuloa majoittumaan upeisiin luontokohteisiimme!

Taru ja Pete

Ota yhteyttä

Jos haluat varata majoituksen Haapasaaresta isommalle porukalle tai olet kiinnostunut ohjelmapalveluistamme, pyydä tarjous oheisella lomakkeella tai soita meille 050 347 3668.

Nimesi
Sähköpostiosoitteesi
Viesti
Lomake on lähetetty onnistuneesti!
Jokin meni vikaan lomaketta lähetettäessä. Kokeilisitko uudelleen?
Scroll to Top